Automatische herhaalservice – Apotheek Zielhorst – Amersfoort

Apotheek Zielhorst

Trombonestraat 125 3822 CW Amersfoort Tel:033 - 455 26 07

Automatische herhaalservice

Apotheek Zielhorst kan uw geneesmiddelen per kwartaal klaarzetten, zonder dat u een bestelling hoeft te plaatsen. De apotheek vraagt een recept aan bij de huisarts voor het uitleveren van de medicijnen. Twee tot drie weken voor uw medicijnen op zijn, ontvangt u van ons een e-mail waarin wij vermelden wanneer uw medicijnen weer klaar staan.

Sommige medicijnen vallen buiten de herhaalservice, deze moet u zelf via de huisarts aanvragen. Enkele voorbeelden hiervan zijn slaaptabletten, pijnstillers, crèmes en medicijnen die u tijdelijk of ‘zo nodig’ gebruikt.

Aanmelding

Voor deze herhaalservice dient u zich aan te melden via het aanmeldformulier. Deze kunt u dan inleveren bij de apotheek.

De eerste keer zullen wij de aantallen van  uw medicijnen gelijktrekken, zodat u maar eens in de drie maanden langs hoeft te komen. Hiervoor vragen wij u uw voorraad door te geven op het aanmeldformulier.

Met deze aanmelding gaat u ermee akkoord dat wij twee tot drie weken vooraf uw medicijnen opnieuw voor u klaarzetten. Wanneer er wijzigingen zijn, wilt u deze dan op tijd doorgeven? Hierover kunt u ons mailen of bellen. Dan kunnen wij deze wijzigingen direct doorvoeren.